Bordi i ri

Kuvendi voton bordin e ri të ARKEP-it

Kuvendi i Kosovës ka votuar sot bordin e ri të Autoritetit Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP).

Me 62 vota për dhe asnjë kundër, deputetët kanë votuar kryetarin dhe anëtarët e AKREP-it.

Kjo është përbërja e bordit të ri:

Nazim Rahimi – kryetar

Lule Ahmedi – anëtar

Shkumbin Ahmeti – anëtar

Rezarta Duraku-Riza – anëtare

Arian Qorolli – anëtar