Kuvendi vazhdon seancën plenare me pikat e papërfunduara

Sot, nga ora 14:00 do të vazhdoj seanca plenare e Kuvendit të Kosovës me pikat e papërfunduara nga Seanca plenare e mbajtur më 13, 14, 20 shtator dhe 15 tetor 2018; Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare e mbajtur më 18, 19 dhe 25 tetor 2018.

Ndërsa, seanca e jashtëzakonshme me kërkesë të opozitës lidhur me korrigjimin e kufijve do të mbahet prej orës 10:00.