Kuvendi vazhdon seancën e jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës pritet sot do të mbajë seancë të jashtëzakonshme, lidhur me “dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës”.

Debati parlamentar mbahet sipas kërkesës së 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.