nesër

Kuvendi tryezë për pakon ligjore kundër korrupsionit të organizuar

Nesër do të mbahet një tryezë për pakon ligjore kundër korrupsionit të organizuar nga Kuvendi i Kosovës.

Në këtë tryezë do të diskutohet për pakon ligjore kundër korrupsionit, si dhe për punën e institucioneve të drejtësisë në luftën ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Tryeza do fillojë në orën 11:00 dhe do të mbahet në objektin e Kuvendit.