Kuvendi kthehet nga pauza me 15 deputetë

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka vazhduar me vetëm 15 deputetë në sallë.

Nga LDK-ja aktualisht janë vetëm 5 deputetë, ndërsa kanë filluar të kthehen ata të PDK-së, VV-së dhe PSD-së.