OSHP

Kuvendi e emëron Batisha Ibrahimin anëtare të Bordit të OSHP-së

Kuvendi i Kosovës ka emëruar edhe në anëtarë në Bordin e Ogranit Shqyrtues të Prokurimit.

Kandidatja Batisha Ibrahimi është zgjedhur anatare në OSHP.

Ajo ka marrë 59 vota, ndërsa kandidati tjetër Meriton Zika nuk ka pasur asnjë votë.

Në sallë morën pjesë 61 deputetë, 2 vota ishin kundër dhe 59 për Batisha Ibrahimi.