Kuvendi

Kuvendi caktoi seancë të jashtëzakonshme për dialogun

Është mbajtur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit ku është vendosur që me 31 tetor të mbahet seanca e jashtëzakonshme për qeshjen e dialogut.

Kryesia ka vendosur që kjo seancë të mbahet me fillim prej orës 10:00, ku do të vendoset për rrjedhën e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë.