BBVA

Kush janë të nominuarit për të martën

Antoneta, Keisi dhe Qetësori janë tre banorët që janë në nominim për të martën.

Këta ishin tre të fundit që mbetën në zinxhirin e shpëtimit që e nisi Jori.

Banorët që kanë hyrë në datë 24 dhjetor, kanë pasur imunitet, për këtë arsye kanë qenë të pa nominueshëm.