Kush është sekreti për të pasmet e Demi Rose?! – FOTO

Format fizike të bukuroshes Demi Rose kanë ndryshuar me kalimin e kohës, e ndryshimi më i dukshëm është tek të pasmet e saj.

Në një krahasim mes fotove të para të bëra publike e atyre më të fundit vërehet një ndryshim i madh i aseteve të Demi Rose.

E bukuroshja nga Birmingham ka treguar edhe sekretin që ka sjellë këtë ndryshim, jo pak misterioz.

“Gjenet, shumë punë në palestër dhe një dietë të balancuar”, ka thënë ajo për “The Sun”.