Demantimi

Kush e dha lajmin e njohjes nga Xhamjaka i pari dhe si i kapi euforia liderët e Kosovës

Ishte presidenti i Kosovës i pari që njoftoi për njohje. Pa e konfirmuar zyrtarisht, të gjithë iu gëzuan lajmit për njohjen nga shteti i Xhamajkas. Të gjithë të lumtur nga një njoftim i Thaçit në Twitter, morën guximin për ta falënderuar këtë shtet për njohje.

Por pa kaluar disa orë, njoftimi i presidentit doli të jetë gënjeshtër.

Ishte pikërisht ministrja e punëve të jashtme e këtij shteti që e demantoi lajmin për njohje.

Lumturia e liderëve të shtetit nuk zgjati shumë. Secili nga ata shfrytëzoi rrjetet sociale për të bërë falënderimet e tyre për njohje.

Këto janë veç disa prej statuseve të tyre në Facebook, Twitter.