Albin Kurti

Kurti takon qytetarët e Mitrovicës, flasin për varfërinë

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka deklaruar se në Mitrovicë mungojnë investimet dhe varfëria e godet edhe më rëndë këtë qytet, si rezultat i pasojave politike.

Ai i bëri këto komente i bëri gjatë një takimi me qytetarë nga Mitrovica, që janë anëtarësuar së fundmi në VV, ku shtoi se sa më e vështirë të jetë situata, më i rëndësishëm bëhet angazhimi politik.

Sipas VV-së, gjatë këtij takimi të hapur u bënë edhe shtatë anëtarësime të tjera, pos atyre të ditëve të kaluara.

Kurti tha se është e rëndësishme që të organizohemi edhe sipas profesioneve. Duhet të theksohet roli shoqëror dhe profesional i anëtarëve tanë.