Qeveria e Kosovës

Kurti mban mbledhje të Qeverisë për t’ua ndarë rreth 17 mijë euro përfaqësuesve të Luginës

Qeveria e Kosovës është “mbledhur” sot në në një mbledhje eletronike për të votuar ndarjen e rreth 17 mijë euro për përfaqësuesit e Luginës së Preshevës – me qëllim të përkrhajes së aktiviteteve të tyre lobuese.

“Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar sot mbledhje elektronike, në të cilën ka ndarë 16,880.00 euro në mbështetje të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe përfaqësuesve të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, me qëllim të përkrahjes së aktiviteteve të tyre avokuese”, thuhet në njoftim.

VIDEO BONUS: