Lideri i LVV-së

Kurti lëshon pe, dialogun e fut si prioritet të katërt VIDEO

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti mendon se nuk do të ketë nevojë të bëjë asnjë koalicion paszgjedhor për ta krijuar Qeverinë e re.

Por votën pro ekzekutivit ai beson se do ta marrë nga deputetë jo-serbë dhe nga ndonjë ligjvënës tjetër opozitar.

Kurti gjatë një interviste për Agjencinë e Bullgare të Lajmeve (BTA), ka thënë se me dialogun me Serbinë do të hapet një kapitull i ri, ndërsa do të jetë prioritet I katërt pas punësimit, drejtësisë dhe pandemisë.

Ish-kryeministri tha se do të angazhohet edhe për integrimin e vendit në Bashkimin Evropian.