Nxitëset e tifozëve

Kur vajzat e sportit turpërohen në mes të fushës FOTO

Nxitëset e tifozëve janë mjaft të rëndësishme në fushë. Ato janë të bukura dhe shpesh here edhe provokuese.

Vajzat e sportit marrin gjithë vëmendjen me perfomancën e tyre, por ka mjaft raste kur ato dhurojnë spektakël të dyfishtë.

Më poshtë po ju tregojmë disa nga rastet, kur vajzat kanë treguar më shumë se ç’duhet.