Mefail Bajqinovci

Kur trupi i deputetit kosovar dukej si i Khabibit

Deputeti i Vetëvendosjes, Mefail Bajqinovci, përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, kishte kujtuar kohën kur ka qenë sportist.

Bajqinovci në një postim të vjetër kujtoi kohën kur ishte 28-vjeç dhe stërviste “Bodybuilding”.

Deputeti thoshte se kjo foto është shkrepur në vitin 2005, kohë për të cilën thotë se ishte në formën më të mirë.

Ai gjithashtu kujtoi edhe trajnerin e tij që e stërviste në këtë sport, Idriz Humollin.