Agnesa Vuthaj

Kur Agnesa tregon fundshpinën dhe të pasmet seksi

Agnesa Vuthaj fitoj kurorën e më të bukurës në vitin 2003 dhe përkundër që kanë kaluar shumë vite ajo vazhdon të mbetet njëra prej femrave më seksi shqiptare.

Agnesa i ka ruajtur linjat e saj dhe këtë e ka treguar edhe me disa fotosesione të reja që ka realizuar kohëve të fundit.

Sonte Agnesa është paraqitur me një fustan klasik ku tregon fundshpinën dhe të pasmet e saj seksi. Gjatë izolimit në shtëpi gjatë pandemisë Agnesa ka qenë shumë aktive duke postuar foto të reja por edhe foto që ka bërë në të kaluarën.