Facebook 'out'

“Ku je o Mark Zuckerbergu? Fillojnë shakatë në internet për pronarin e Facebookut

Mark Zuckerberg është në qendër të debatit momentalisht në Twitter pasi që Facebook dhe dy kompanitë Instagram dhe Whatsapp kanë rënë nga përdorimi

Meme tashmë kanë përfshirë rrjetin tjetër sociale ku një person me emrin Siva ka pyetur në Twitter: Ku je Mark Zuckerberg?

Aplikacionet e Whatsapp dhe Instagram po ashtu janë në pronësi të Facebook dhe po ashtu edhe ato nuk janë duke funksionuar.

Më shumë se 150 000 mijë njerëz kanë raportuar se nuk kanë akçes në Facebook, Instagram apo WhatsApp për më shumë se një orë e gjysmë, ka shkruar Downdetector që monitoron këtë gjë.

Shumë njerëz e kanë shfrytëzuar Twitterin, i cili vazhdon të jetë efektiv, për të folur për këtë situatë, duke krijuar meme dhe lojëra fjalësh për këto rrjetet sociale dhe për CEO-në e tyre, Mark Zuckerberg.