RMV

KSHZ: Jehona e votuesve deri në ora 17:00 është 42.92 për qind

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka dalë me detaje në lidhje me procesin zgjedhor deri në ora 17:00.

Ditmire Shehu tha se deri në këtë ora jehona e votuesve ka qenë 42.92 përqind, duke shtuar se është më e lartë për 6 përqind në krahasim me zgjedhjet e 2019.

Ndërsa kryetari i KSHZ-së Aleksandar Dashtevski, gjithashtu konfirmoi se në tre vendvotime në Kumanovë ka pasur ndalesë të votimit për më shumë se tre orë dhe se votimi në këto vendvotime do të vazhdohet./Telegrafi/