Ndali punimet

Kryetari i Hanit të Elesit, Bechtel Enkas: Mos bëni zhurmë! (VIDEO)

Ndërtimi i njërës prej rrugëve më të rëndësishme në vend, ka hasur në pengesa.

Është kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma, ai që nga mbrëmë ka urdhëruar ndalimin e punimeve gjatë natës në autostradën për Shkup, në rast se bëhet zhurmë e madhe.

Megjithatë, vendimi i tij nuk dihet sa do të respektohet, pasi sot dështoi një takim mes tij dhe përfaqësuesve të konsorciumit BechtelEnka.

https://www.youtube.com/watch?v=gRSSaZEBPr0