Gjilan

Kryetari Haziri jep detaje për rastin e ri me koronavirus në Gjilan, ai ishte kthyer nga…

Komuna e Gjilanit gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar një rast pozitiv me COVID-19.

Kryetari Lutfi Haziri ka bërë të ditur se bëhet fjalë për një person që është kthyer nga SHBA dhe i cili ka qenë në karantinë.

Ai ka thënë se nga nesër zbatohet pakoja lehtësuese ekonomike dhe lirohet liria e lëvizjes, dy herë nga 120 minuta.

“Ju lutem ta shfrytëzoni të drejtën e rikthimit në punë, por me masa mbrojtëse. Shërbeni vetëm me masa mbrojtëse dhe mos merre e mos jep shërbim pa to. Mbaje distancën sociale e mos shko mysafir, e mos prano edhe më tutje mysafirë. Ka mbetur edhe pak kohe për ta mbyllur këtë pandemi që na ka lodhur të gjithëve. Por, jeta e qytetarit është më e shtrenjtë se gjithçka tjetër. Mbroje vetën e familjen”, ka shkruar Haziri në Facebook.

Ndryshe, Komuna e Gjilanit ka 79 raste me koronavirus, prej tyre dy me përfundim fatal.