Bedri Istrefi

Kryeshefi i Telekomit shkarkon vëllanë e Fatmir Limajt nga posti i drejtorit

Kryeshefi i Telekomit Bedri Istrefi ka shkarkuar Demir Limajn që është drejtor i Departamentit të shitjes dhe gjithë stafin e shitjes në këtë ndërmarrje.

KTV-ja merr vesh se do të ketë edhe shkarkime të tjera në ditët në vazhdim.

Demir Limaj është vëllai i kreut të Nismës, Fatmir Limaj.

loading…