Kryeministri i Kosovës

Kryeministri Kurti ndërpret fjalimin në Prizren për nder të ezanit (VIDEO)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka ndëprerë fjalimin e tij në një tubim në Prizren, për nder të ezanit.

Kurti njihet edhe në të kaluarën për këso lloj veprimesh ku është duartokritur veprimi i tij.

Kryeministri Albin Kurti në Prizren po merr pjesë në Forumin e dytë të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit “Invest in Prizren”.

Pamje të këtij momenti: