Kryeministri Hoti

Kryeministri Hoti paralajmëron lajme të mira për prodhuesit vendorë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka paralajmëruar ditë të mira për prodhuesit vendor.

Këto komente Hoti i ka bërë përmes një shkrimi në llogarinë zyrtare në Facebook.

“Dyfishimi i subvencioneve për bujqit dhe fermerët ishte premtim i yni që në ditët e para të qeverisjes”, ka shkruar kryeministri.

Hoti i ka publikuar edhe ndryshimet se si do të rriten subvencionimet gjatë kësaj qeverie.