Jeta natës

Kryeministri Haradinaj tregon se sa e frekuenton jetën e natës

Ramush Haradinaj thotë se i pëlqen shumë jeta e natës.

Në një event të organizuar nga gastronomët e Kosovës, ishte i pranishëm edhe Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

Ekipi i Sevenbizz ka arritur t’i nxjerrë disa fjalë nga kryeministri, i cili ka folur edhe për jetën e natës në kryeqytetin dhe se sa e frekuenton atë: