Glauk Konjufca

Kriza energjetike, Konjufca: Në korrik, mua më erdhi fatura veç 20 euro

Kryeparlamentari Glauk Konjufca ka folur për krizën energjetike në Kosovë, duke arsyetuar premtimet e Kurtit kur ishin në opozitë.

“Energjia në Kosovë në 20 vitet e ardhshme mundet me qenë më e liria në Evropë. Pa ndërtimin e kapaciteteve harroje që mundesh me rritë energjinë. Kjo kriza energjetike po na vjen prej gazit. Kjo është nëse ke vizion dhe projekte’’, tha Konjufca në Rubikon.

Tutje Konjufca tregoi se në korrik kishte paguar shumë pak, e që është e natyrshme.

“Në korrik, unë e familja ime kemi paguar 20 euro rrymë’’, është shprehur tutje ai.