Festa

Krishtlindja e ngrohtë familjare e Turit dhe Orindës

Çifti i njohur i showbizit shqiptar Turjan Hyska dhe Orinda Huta kanë zgjedhur t’i festojnë Krishtlindjet në shtëpinë e tyre.

Gjithashtu ata kanë menduar të bëjnë bashkë dy familjet e tyre në këtë ditë të veçantë. Në fotot e publikuar në rrjete sociale shohim dy mamatë teksa merren me gatimet si edhe familjarët e tjerë që qëndrojnë me njëri-tjetrin në këtë ditë të bukur feste.