SHBA

Krishtilindjet e fundit për çiftin Trump? Ja shuma e majme që do të fitojë Melania pas divorcit

Joe Biden u zgjodh presidenti i 46’të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke mposhtur kështu Donald Trump.

Përveç humbjes së karriges presidenciale, Trump po humb edhe në jetën private.

Mediat e huaja kanë bërë të ditur se 50-vjeçarja është duke bërë gati stafin juridik për të nisur procedurat dhe mësohet se ajo do të kërkojë që djali i tyre 14-vjeçar të marrë një pjesë të barabartë të pasurisë së Trump.

Kjo mesa duket do të jetë do të jetë Krishtlindja e fundit e çiftit Trump pasi Melania në fund të mandatit do ti kërkojë divorcin.

Ajo do të përfitojë një shumë prej 50 milionë dollarësh dhe kujdestarinë e djalit të tyre 14 vjeç.

Përveç këtyre, nënë e bir do të marrin një vendbanim dhe një shtëpi ushqimi, përveç të ardhurave për ushqimin e Barron.

Melania dhe donald Trump janë të martuar prej 15 vitesh.