Mehmet Kraja

Kraja tregon pse Bajram Rexhepi nuk është pjesë e Fjalorit Enciklopedik

Akademik Mehmet Kraja, ka folur për herë të parë pas publikimit të Fjalorit Enciklopedik nga Akademia e Shkencave të Kosovës. Kraja që është redaktor i kësaj Enciklopedie ka folur për gabimet që janë lëshuar aty.
Akademik Mehmet Kraja, në emisionin Pressing në T7 ka pranuar se janë lëshuar disa gabime në Fjalor.

Ai ka pranuar se gabimisht nuk është future edhe emri ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi.

“ Kjo ka ndodhur gabimisht. Këtë gabim e kemi pranuar dhe prapë po them se gabimisht nuk është future emri i Bajram Rexhepi”, ka thënë Kraja.

Ai ka thënë se gabimisht kanë mbetur jashtë edhe disa figura të tjera të Kosovës.