Statistika

Krahasim i frikshëm! 10 ditëshi i parë i Italisë dhe 10 ditëshi i parë i Kosovës (Foto)

Jemi prekur vetëm 10 ditë më parë nga koronavirusi.

Por neglizhimi i situatës duket se ka shkuar keq në Itali, teksa  10 ditët e para atje ishin të tejkalueshme lehtë, tani Italia shënon numrin më të madh të vitktimave në planet, shkruan Ballkani.info

Edhe Kosova e ka nisur me hov numrin e të prekurëve, teksa vetëm sot ka shënuar viktimën e parë nga virusi famëkëq.

Poshtë iu sjellim një krahasim të frikshëm mes 10 ditëshit të parë të Italisë dhe Kosovës./Ballkani.info/