Njoftim

KQZ njofton për pagesën e stafit të angazhuar në procesin zgjedhor 2017

Zgjedhjet Lokale janë mbajtur në fund të vitit të kaluar, ku disa pagesa për trupat zgjedhore nuk ishte e mundur të realizoheshin brenda vitit 2017, ka bërë të ditur KQZ, përmes një komunikate.

KQZ sot ka njoftuar se transferimi i mjeteve për transferimi i mjeteve është bërë në llogaritë aktive 647 personave, të cilët kanë qenë të angazhuar në zgjedhje si: Komisionerë, Personeli për Raportimin e Rezultateve Preleminare (K-Vote); dhe në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.