Kosovës i duhen edhe 27 vota në raundin e dytë për t’u pranuar në INTERPOL

Kosova ka dështuar në raundin e parë të votimit për anëtarësim në INTERPOL.

Në raundin e parë 154 ende kanë votuar, prej tyre 22  kanë abstenuar, 56 për ndërsa tjerat kundër, dhe 76 ishin pro, shkruan Gazeta Express.

Por, Kosovës në raundin e dytë që pritet të nis pas 20 minutash, për anëtarësim i duhet total 103 vota, që i bie 2/3 e 154 vendeve që kanë votuar në raundin e parë.