Rusia

Kosovarët shumë të dashur, ky është “emoji” që e përdorin më së shumti

Njerëzit në të gjithë botën por edhe kosovarët po e shprehin dashurinë për njëri tjetrin.

Të paktën kështu po thotë një sondazh, ku emoji i zemrës është më i përdoruri në Twitter në mbarë botën.

Konsulenti në medie sociale Matt Navarra përmes një cicërime në tëitter tha se emoji ❤️ është më i përdoruri në çdo shtet si dhe emoji që shpreh se je i quditur rreth diçkaje 😮.