shpejtësia e internetit

Kosova llom me shpejtësinë e internetit në telefon, në listë ia kalon veç Kubës

Interneti në mobil për kosovarët del të jetë i ngadalti në rajon, duke kapërcyer vetëm shtetin e largët të Kubës.

Maqedonia e Veriut gëzon internetin më të shpejtë mobil, kurse në Kosovë interneti nëpër celularë është më i ngadalti në rajon.

Serbia është shteti me shpejtësinë më të madhe mesatare të internetit fiks në Ballkanin Perëndimor, ndërsa me internetin më të ngadaltë shtëpiak përballen qytetarët e Bosnjës dhe Hercegovinës./REL/