Uashington

Kontrata 10 miliardë dollarëshe e Pentagonit me Microsoftin irriton Amazonin

Uashington, 15 nëntor – ”Amazon” do të apelojë kundër vendimit të Pentagonit për nënshkrimin e kontratës prej 10 miliardë dollarësh mes Pentagonit dhe kompanisë ”Microsoft”.

Akuzat e bëra kundër Departamentit të Mbrojtjes së SHBA janë ato të marrjes së një vendimi të njëanshëm dhe me ndikim politik.

Përplasja midis presidentit amerikan Donald Trump dhe numrit një të ”Amazon”, Jeff Bezos, (i cili është edhe pronari i gazetës ”Washington Post”), një nga armiqtë e betuar të manjatit, nuk është më sekrete.

loading…