Prishtinë

Konfiskohet heroinë dhe marihuanë në Prishtinë

Një person është arrestuar në Prishtinë, pasi që në banesën e tij, gjatë bastisjes janë gjetur dhe konfiskuar 110.1 gram substancë të dyshuar narkotike të llojit heroinë dhe 8.9 gram narkotik të llojit marihuanë.

Gjatë verifikimit ka rezultuar se ndaj të dyshuarit ekziston një urdhër- arrest i lëshuar nga gjykata dhe i njëjti është dërguar në vuajte të dënimit në burgun e Gjilanit.