Fitim Damka

Komunitetet të vetme në zgjedhje: I kemi vendet e garantuara

Përfaqësues të Grupit 6+ pas takimit me janë takuar me ushtruesen e detyrës së presidentes Vjosa Osmani.

Pas takimit, Fitim Damka, tha se janë të gatshëm për zgjedhje kur do që ato caktohen.

I pyetur se a do të hyjnë në koalicion me ndonjë parti, ai ka thënë se komunitetet i kanë vendet e rezervuara dhe do të garojnë të vetëm ne zgjedhje.