Adonis Tahiri

Komuna gjobit qytetarin që gropoi pa leje

Komuna e Prishtinës e ka gjobitur me 50 euro një qytetar, pasi që i njëjti kishte gropuar në hapësirën publike pa marrë lejë. Atij i është lëshuar edhe një Urdhëresë për kthim të hëpësirës në gjendjen e mëparshme.
Këtë e ka bërë të ditur Drejtori i Inspekcionit në Prishtinë, Adonis Tahiri.

Tahiri ka thënë se gjoba është shqiptuar për dëmtim të hapësirës publike dhe zhvillim të punimeve pa leje.

Dëmtimi i hapësirës publike apo zhvillimi i punimeve pa e poseduar lejen nga organi kompetent – nuk lejohet! Gjobë mandatore dhe Urdhëresë për kthim te asaj hapësire në gjendjen e mëparshme”, ka shkruar Tahiri.