Skenderaj

Komuna e Skenderajt ndihmon fermerët me 81 makina mjelëse

Sot janë nënshkruar kontratat tjera në mes Komunës së Skenderajt dhe fermerëve, për 81 makina mjelëse dhe pajisje tjera përcjellëse, një mbështetje kjo që po bëhet për herë të parë sa u përket makinave mjelëse.

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, duke i uruar fermerët për makina mjelëse në kuadër të mbështetjes së vazhdueshme për sektorin e blegtorisë, ka thënë se përkrahja do të vazhdojë edhe gjatë vitit 2019, dhe kjo fal rritjes së buxhetit për sektorin e bujqësisë.

“Uroj që fermerët të shtojnë potencialin e punës sa më shumë!”, është shprehur kryetari Jashari.