Komisioni për shëndetësi formon grupin punues për monitorimin e Ligjit për Produkte

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale sot formon grupin punës për monitorimin e Ligjit për Produkte dhe Pajisje Medicinale.

Komisioni mbahet në ndërtesën e Kuvendit.

Ndërsa, nis në ora 10:00.