pretendime

Komentuesi pretendon se i dyshuari për vrasjen e 18 vjeçares, kishte tentuar të bënte të njejtën gjë me një vajzë në Francë

Dardan K. është vënë në kërkim nga Policia e Kosovës, ai ngarkohet me veprën “vrasje e rëndë”, derisa viktima ishte një vajzë e moshës 18 vjecare nga Ferizaj.

Rrjetet sociale të të dyshuarit janë mbushur me ofendime, derisa një komentues pretendon se ai ka tentuar të bëj të njejtën gjë me një dashnore në Francë, duke shtuar pretendime mbi faktin e trafikimit dhe detyrimit të përdorimit të substancave narkotike, shkruan Scanner.

Komenti: