Moderatori

“Kom gabu plot herë” – Besim Dina tregon a është ‘pishman’ që s’është martuar

Moderatori dhe komediani i njohur kosovar, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shkurtër televizive.

Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është martuar deri më tash.

E përgjigja e tij, ishte epike

“Kom gabu plot herë, kështuqë s’kam pse me u pendu sepse s’kam ba gabim”, ka thënë ai.

loading…