Pritje

Kolona të shumta në pikën kufitare të Shqipërisë me Kosovën

Kolona të shumta janë shkaktuar këtë të diele në pikën kufitare të Shqipërisë me Kosovën.

Sigurisht se shumë kosovarë zgjedhin që vikendet t’i kalojnë në Shqipëri, e kjo dëshirë e tyre po shndërrohen në shumë orë pritje në pikë kalimin kufitar në Vërmicë.

Veturat të cilat janë në pritje në këtë pikë kufitare mund t’i shihni edhe në disa fotografi të siguruara nga Indeksonline.

Duhet përkujtuar që edhe gjatë verës por edhe në këto ditë tetori kur moti është i freskët kosovarët vazhdimisht gjenden rrugëve Kosovë-Shqipëri dhe anasjelltas.