Merdar

Kolona të gjata në Merdare (FOTO)

Tashmë festat e fundvitit janë në përfundim dhe mërgitarët janë duke u kthyer nga pushimet e tyre por si duket ata po presin me orë të tëra në pikën kufitare me Serbinë-Merdare ku po vazhdon të ketë kolona të gjata pritjesh të bashkatdhetarëve.

Ballakni.info ju sjell foto nga Merdara: