Kolona të gjata

Kolona të gjata në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë

Në pikat kufitare në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë janë bërë kolona të gjata të mërgimtarëve të cilët janë nisur drejt vendlindjes.

Në Qendrën Kombëtare të Menaxhimit Kufitar thuhet se pritjet për në hyrje në Merdare janë deri 50-60 minuta, daljet deri në pesë minuta.

Ndërsa, tek Dheu i Bardhë pritjet në hyrje 50-70 minuta dhe në dalje deri në pesë minuta.

Pos, Kosovës pritje të gjata ka edhe në pikat kufitare të vendeve të tjera të Ballkanit.