Balerina

Klaudia rri vetëm me një dorë

Profesioni që ka, ia ka dhënë disa aftësi interesante.

Balerina Klaudia Pepa edhe kësaj radhe ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se është duke qëndruar në një pozicion që jo cdokush qëndron ashtu.

Klaudia qëndroi vetëm në një dorë dhe gjithë trupin e kishte në ajër.

Edhe pse në karantinë, balerina duket mjaft e lumtur.