Bianka Ceka

“Kjo është vajza shqiptare me më së shumti ndërhyrje estetike”

Bianka Ceka është njëra ndër perosnazhet më të njohura në Shqipëri kur vie puna për ndërhyrjet estetike tek fytyrat e njohura publike.

Ajo së fundmi ka qenë e ftuar në emisionin e “SHIKO KUSH LUAN” me Luana Vjollcën, në njërën ndër rubrikat të këtij emisioni me ç’rast është pyetur se cila sipas saj është vajza e njohur shqiptare që ka bërë më së shumti ndërhyrje estetike dhe cila është ajo që i duhen ndërhyrje?

“Sipas mendimin tim ajo që ka bërë ndërhyrje të gabuara estetike është Megi Pojani, ndërsa asaj që i duhet një ndërhyrje për shkak mimikave të saj dhe do t’i sygjeroja pak “ Baby botox” është Fatma Haxhialiu.”