Kjo është puthja në buzë e Fjollës me Shkendën (Foto)

Big Mama ka bërë që këngëtaret Fjolla Morina dhe Shkenda Dubova të puthen në studion e saj
Dy këngëtarët Fjolla Morina dhe Shkenda Dubova janë shumë shoqe me njëra tjetrën por këtë dashni ato sonte e kanë shprehur në një formë tjetër.

Gazeta Express ka siguruar foton kur ato të dyja janë puthur gjatë emisionit.

Shijojeni puthje tamam në buzë të dy yjeve kosovarë.