Donald Trump

Kjo është paga e Donald Trump si president i SHBA-së

Donald Trump i ka kaluar tashmë 2 vite si president i SHBA-së.

Donald Trump është Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës – dhe ai definitivisht këtë nuk e ka bërë për para.

Siç raportohet nga International Business Times, Donald Trump paguhet 400,000 dollarë në vit në pozitën e tij si president, transmeton Ballkani.info.

Kjo sigurisht se nuk është asgjë për Trump, kur e krahasojmë me pasurinë e tij të vlerësuar nga Forbes, që është rreth 4.5 miliardë dollarë.