Fero

Kjo është e dashura e re e Feros?!

E dashura e re e Feros është një modele shqiptare që jeton në Londër.

Fero asnjëherë nuk ka pranuar për publikun se ka ndonjë lidhje.

Por, duket se kjo po ndryshon pasi ai është vërejtur duke bërë komente në fotografitë e modeles shqiptare që jeton në Londër, Arbenita Ismajli.

Disa nga komentet na bëjnë të kuptohet se ata po ‘ziejnë’ diçka mes vete ndërsa në disa fotografi reperi i njohur i dërgon zemra, duke e bërë këtë situatë shumë të ëmbël dhe lë të kuptohet se ata kanë filluar diçka të bukur bashkë.

https://www.instagram.com/p/BpJ7UVtny3c/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoyslxTHXCz/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bolw7uLHN2b/?utm_source=ig_embed