Dhurata

Kjo është dhurata që Teuta i bëri Afronës!

Në këtë fundvit, aktorja Teuta Krasniqi i ka bërë dhuratë bashkëshortes së ish-burrit të saj, modeles Afrona Dika.

Ajo i ka dërguar kremin “sea moss” të bërë për kompaninë e saj dhe të Adonisit me përbërës natyralë i cili funksionon si “botoks organik” për lëkurën.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Afrona e cila ka postuar dhuratën në rrjete sociale me një mbishkrim falënderues për Teutën.

Dy vajzat që prej njohjes së parë kanë pasur mes vete një raport shumë korrekt mes vete duke treguar respekt për njëra-tjetrën.